0898 636050   office@dvorove.bg
 
Частни обяви
От агенции
Всички
Дворове Бг - портал за покупко продажба и отдаване под наем на дворове

Ако имате двор, който не ползвате и търсите промяна, можете да се възползвате от две възможности: да го отдадете под наем за определена стойност или да го продадете. Информацията, която е в обявата, трябва да е ясно написана, точна и детайлна, за да може да ориентира останалите потребители за параметрите на конкретната оферта. В описанието на обявата е добре да акцентирате за реалното или възможното предназначение на имота. Например дворът може да бъде подходящ за строителство, за зеленчукова градина, за овощна градина, за търговска дейност, за паркинг и т.н. Подробното описание ще спести време на останалите потребители да се ориентират в морето от обяви.

Ако търсите двор, можете да публикувате обява в рубриката „купувам“ или „търся под наем“.

Публикуването на обяви от частни лица е безплатно. Заплаща се само в случаите, когато искате да обозначите обявата си като VIP за период от 7 или 15 дни.

Кампания! Първите 10 фирми за недвижими имоти, които се регистрират на www.dvorove.bg ще получат безплатна активация за срок от една година!

Ако сте фирма за недвижими имоти, която предлага множество оферти, можете да публикувате неограничен брой обяви, ако заплатите услугата абонамент. Абонаментът ще ви даде право на достъп до всички обяви, които се публикуват от частни лица. Достъпът след регистрацията на агенцията за недвижими имоти ще бъде активиран след заплащане на таксата и изпращане на копие от документа за плащане на office@dvorove.bg в рамките на деня на плащане/изпращане на документа.


VIP ОБЯВИ
НАЙ-НОВИ ОБЯВИ
Dvorove.bg - купува, продава, под наем дворни площи Dvorove.bg - купува, продава, под наем дворни площи
Дворове Бг - портал за покупко продажба и отдаване под наем на дворове
Контакти
тел. 0898 636 050
e-mail: office@dvorove.bg


ОТКРИЙТЕ НИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ
<< Към мобилната версия >>
2024, Всички права запазени. Защита на личните данни. Web design & SEO: Varnaweb